Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

06. 12. 2013. 21:50 >> 21:59
3

USAGLASITI STATUT

Vučić: Ne umanjiti autonomiju Vojvodine

Prvi potpredsjednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je u petak uveče da je nakon odluke Ustavnog suda potrebno pronaći način da se Statut Vojvodine usaglasi sa Ustavom, a da u isto vrijeme ne bude umanjen stepen autonomije koji ima ta pokrajina.


 

Ustavni sud Srbije je dio odredbi Statuta Vojvodine proglasio neustavnim

Govoreći o policijskoj akciji "Grom" Vučić je naveo da je prema prvim procjenama moguće pokrenuti proces protiv 250 ljudi.

Vučić je dodao da je policija prilikom pretresa raznih mjesta širom Srbije pronašla veliku količinu droge i oružja, a da je na jednom mjestu pored Vršca pronađena i čitava fabrika droge skank.

 

.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније