Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ I. P. ]

09. 12. 2021. 07:24 >> 07:25
1

U ZAGREBU

Zatvorenik pokušao da pobjegne, pa se zakačio za žicu

U zagrebačkom zatvoru Remetinec sinoć se oko 19.30h dogodio neuspjeli pokušaj bjekstva. Jedan zatvorenik pokušao je da pob egne, ali se zakačio za žicu, pa su morali da intervenišu vatrogasci.

Kako nezvanično saznaje "24 sata" on je htio da pobegne iz centra za dijagnostiku sa petog sprata zatvora.

U ovom odjeljenju svi koji dođu u zatvor provode oko mjesec dana kako bi se utvrdilo njihovo psihofizičko stanje i nakon toga se šalju u zatvore na izdržavanje kazne.

Nezvanično, zatvorenici na ovom odjeljenju zbog brojnih pregleda ne stižu da odu na šetnju tokom dana, pa ih policajci izvode uveče. Tako je jedan od njih uspio da iskoristi nepažnju čuvara, a zatim je pokušao da pobjegne, ali se zakačio za žicu.

Njega su uočili stražari koji su odmah pozvali vatrogasce kako bi ga spustili.

Nezvanično, isti muškarac je prije 15 dana pokušao da se samopovrijedi kako bi skrenuo pažnju na sebe.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније