Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

13. 12. 2013. 19:31   >>  19:47 1

SMEDEREVO

Uhapšen jer je Vučiću prijetio smrću

Policija u Smederevu uhapsila je juče Aleksandra Cvetkovića (31) jer je prijetio smrću prvom potpredsjedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću. Kako saznaje "Blic", osumnjičeni je slao poruke da će u sjedište Srpske napredne stranke postaviti 14 kilograma eksploziva

Cvetković je prijetnje slao na mobilne telefone Vučićevih najbližih saradnika. Već posle nekoliko sms poruka bilo je jasno da je riječ o ozbiljnom ugrožavanju sigurnosti.

"Na telefon jedne od Vučićevih saradnica stizale su poruke koje su glasile "Vučiću kako spavaš", "Kada se vratiš iz Brisela podmetnuću 14 kilograma eksploziva u SNS i dići ću te u vazduh",kaže sagovornik "Blica" iz policije.

Posjetimo, prije nekoliko mjeseci je Bivši funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Đorđe Višekruna priveden jer je prijetio Vučiću smrću preko fejsbuka.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније