Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

rts/Beta [ M.L.B. ]

28. 01. 2022. 09:43 >> 15:45
1

VULIN

"Imamo pretpostavke gdje se Zvicer nalazi"

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da organizovana kriminalna grupa, koju navodno predvodi Radoje Zvicer, "želi da se osveti predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, pošto je država uspjela da razbije velike narko kartele".

Vulin je za Radio-televiziju Srbije rekao da postoje "vrlo osnovane pretpostavke gdje se nalazi Zvicer" i ponovio da "on ne radi sam, već da ima političkog šefa".

Prema njegovim riječima, taj politički šef nije u Srbiji, već je "dio struktura vlasti nekih Srbiji bliskih država" i da je on "čovjek koji već decenijama rukovodi sličnim ljudima kao što je Radoje Zvicer".

Na pitanje o kome se radi, ministar je kazao da "ne bi bilo korektno da izlazi sa imenima prije nego što se podigne optužnica".

"Više je nego jasno da ljudi kao što je Zvicer nijesu ni nastali ni postali bez aktivnog učešća politike i bez uloge u sprovođenju odgovoarajuće politike", naveo je Vulin.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније