Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

16. 12. 2013. 19:06 >> 19:07

OTETA MALOLJETNICA

Otmičar djevojčice u NP tražio novac

Četrnaestogodišnja devojčica B.M. iz Novog Pazara nestala je u nedjelju, a članovima porodice stigla je SMS poruka u kojoj je tražen novac za otkup.

 

 

Kako je prenijela Regionalna TV, djevojčica je u nedjelju u prijepodnevnim satima posljednji put viđena u blizini autobuske stanice.

U novopazarskoj policiji potvrđeno je Regionalnoj TV da su roditelji prijavili nestanak maloljetnice, prenose Novosti.

"Radimo na pronalasku djevojčice čiji je nestanak prijavljen. Imamo neka saznanja, koja provjeravamo. U cilju istrage ne možemo saopštavati više informacija", rečeno je u Policijskoj upravi.

Brat nestale djevojčice S.B. rekao je da je ona taksijem od kuće otišla do autobuske stanice, a potom se zaputila ka Beogradu. Nakon toga, njemu je sa sestrinog telefona stigla SMS poruka u kojoj je tražen novac za otkup.

"Nikoga nemamo u Beogradu i nije nam poznato zašto je otišla tamo. Siguran sam da postoji neko ko je ubijedio da ode tamo i sada je drži i traži otkup od nas", rekao je S.B.

(B92)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније