Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

21. 12. 2013. 10:14 >> 10:17

“POLITIKA“

Na tragu svjedoka ubistva Ćuruvije

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije dostavilo je Komisiji za istraživanje ubistava novinara podatke o mogućem svjedoku ubistva Slavka Ćuruvije, saznaje beogradska „Politika”.

Radna grupa došla je do informacije da je građanin koji je za sebe naveo da je zaposlen u MSP još 2001. godine na ulici prišao Nataši Kandić, predsjednici Fonda za humanitarno pravo, tvrdeći da se zatekao na mjestu zločina u Svetogorskoj ulici u vrijeme ubistva Ćuruvije, da je vidio izvršioce i vozilo koje je tom prilikom korišćeno.

Nataša Kandić je, u izjavi „Politici”, potvrdila tu informaciju, navodeći da je podatke o tom čovjeku zapisala u bilježnicu, koja je kasnije – nestala. Misli da ju je izgubila, što joj se desilo i sa jednom drugom bilježnicom, ali ne isključuje mogućnost da je ukradena, prenio je B92.

Kako se saznaje, Ministarstvo spoljnih poslova je Komisiji za istraživanje ubistava novinara, s Veranom Matićem na čelu, dostavio spisak sadašnjih i bivših zaposlenih koji se uklapaju u podatke koje je navela Nataša Kandić.

Vrlo brzo, inspektori koji rade na rasvjetljavanju ubistva Ćuruvije obaviće razgovore sa njima. Slučajno ili ne, odgovor Komisiji stigao je tek poslije pisanja „Politike” o ovom mogućem svjedoku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније