Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

21. 12. 2013. 21:18 >> 21:19

NAKON OPERACIJE

Šešelj stabilno

Da li je tumor na debelom crijevu lidera SRS Vojislava Šešelja, bio benigni ili maligni biće poznato kroz nekoliko nedjelja, izjavio je njegov sin Nikola.

Šešeljevo zdravstveno stanje je stabilno, a iznenadna i komplikovana operacija uslijedila pošto se Šešelj posljednjih mjeseci često žalio na tupe bolove u donjem stomaku, rekao je sin haškog optuženika sa najdužim stažom za frankfurtske Vijesti.

Kako je objasnio, ljekari su poslije prvih pregleda posumnjali da je riječ o tumoru, ali Šešelju nijesu ništa rekli sve dok nijesu stigli rezultati analiza, poslije čega su mu preporučili operaciju.

Mlađi Šešelj rekao je da se već nekoliko puta čuo sa ocem, koji mu je rekao da se, iako je iscrpljen od operacije, u kojoj mu je odstranjeno 30 santimetara debelog crijeva, osjeća dobro.

"Javio mi se sa intenzivne njege i bio je dobro raspoložen. Rekao mi je da su mu hirurzi rekli da je operacija protekla u najboljem redu, bez ikakvih problema što je veoma važno kada je riječ o ovakvim intervencijama", rekao je Nikola Šešelj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније