Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

26. 02. 2013. 11:04 >> 11:01

O SEBI

Dačić: Dobroćudan sam za ministra policije

,,Previše sam dobroćudan da budem ministar policije i moram da postanem mnogo zatvoreniji, poručio je premijer Srbije Ivica Dačić.

Dačić je, Televiziji B92, rekao da se iz aviona vidi da je afera sa Mišom Bananom politička podmetačina i da je poslije nje shvatio da mora da promijeni neke stvari kod sebe.

- Ako nekome nisam smetao da budem u vlasti, da pravim koaliciju, da budem ministar policije, kako sam ja odjednom nepodoban? - zapitao je Dačić.

Premijer Srbije tvrdi da je iz svega izvukao pouke.

- Ja sam veoma otvoren čovjek, a da vam kažem iskreno, previše sam i dobroćudan za ministra policije. Njima treba neko kao Jočić (bivši ministar policije Dragan), neko takav. On je bio autoritaran i autoritativan. Ja sam čovjek koji prima svakoga, koji pomaže svakome. Dnevno se sastajem sa desetinama ljudi i to sada moram sve da obustavim - rekao je Dačić.

Na opasku da se, uz njegovo ime, ipak vezuju brojne afere ("Kofer", "Šarić") uprkos njegovoj dobroćudnosti, Dačić je odbacio optužbe.

- Sud je za aferu "Kofer" presudio, a ja sam bio svjedok. Kako to da ako sud presudi za aferu "Kofer" to je problem, a ako presudi u drugim aferama, to nije problem? Kada Vesna Pešć hvali Tadića ili Nikolića, to je onda u redu, a kad hvali Dačića, to je onda nešto sumnjivo i nešto tu nije u redu. - zaključio je Dačić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније