Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

12. 01. 2014. 15:46 >> 15:46
5

JEDINSTVO I SLOGA

U Sandžaku se mole za Erdogana

Portal worldbuletin.net prenio je informaciju da se u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu islamski vjernici mole Alahu "da povrati jedinstvo i slogu" u Turskoj.

 

"Muslimani su se u svim džamijama u Sandžaku, u Srbiji, u zajedničkim molitvama u petak dotakli turskog premijera Tajipa Erdogana i cijele turske vlade. U svjetlu ranijih događanja u Turskoj, žitelji Sandžaka su se okupili u zajedničkoj molitvi i kako bi pružili svoju podršku Erdoganu u organizaciji Islamske zajednice Srbije", prenosi taj portal.

"Pokušaji da se oslabi Turska su započeti protestima u Gezi parku maja prošle godine, a kulminirali su 17. decembra. Zbog toda su i organizovane zajedničke molitve. Odlučeno je da na taj način pružimo podršku nakon zvanične nedjeljne molitve i da se pomolimo za premijera Erdogana i političku volju turskog naroda", rečeno je u Islamskoj zajednici Srbije, prenosi beogradski Alo.

Muslimani u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu su zamolili Alaha da "povrati jedinstvo i slogu" u Turskoj.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније