Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

12. 01. 2014. 22:04 >> 22:04
1

’’DOSTA URADIO’’

Đilas: Ne plašim se izbora

Predsjednik Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio je večeras da se ne plaši izbora u Beogradu jer, kako kaže, zna šta i koliko je urađeno dok je bio gradonačelnik.

 

Đilas je, na konferenciji za medije u Paraćinu, gdje je prisustvovao sastanku Opštinskog odbora DS kazao da vjeruje da će građani Beograda dati podršku DS, kako bi ta stranka nastavila da upravlja glavnim gradom.

Upitan da li vjeruje da će biti održani i prijevremeni poslanički izbori, Đilas je kazao da su sada jedino izvjesni izbori u Beogradu 16. marta.

’’Živimo u predizbornom vremenu već godinu i nešto. Od dana kada je formirana vlada, počela je priča da će biti prijevremenih izbora. Zbog toga smatram da u Glavnom odboru treba da formiramo i centralni izborni štab za cijelu Srbiju i da, kada do izbora dođe, budemo spremni za njih’’, rekao je Đilas.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније