Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

13. 01. 2014. 09:43 >> 09:43

VATRA UGAŠENA

Veći požar u N.Sadu, jedna žrtva

Jedna osoba stradala je u većem požaru koji je izbio u preduzeću “Kulpin” u Novom Sadu. Vatrogasci su uspeli da ugase požar, prenosi B92.

Zasad nijesu poznati ni identitet ni pol žrtve požara.

Veći požar je izbio oko 5 sati i 40 minuta u krugu preduzeća “Kulpin”. Kako navodi Radio 021, zapalio se magacin, a na lice mjesta odmah je upućeno 15 vatrogasaca sa šest vozila. U pitanju su stare prostorije "Kulpinovog" postrojenja za preradu voća i povrća u blizini Kvantaške pijace.

Komandir Vatrogasne jedinice Stojan Milovac rekao je da je prijava o požaru vatrogascima stigla u 5 sati i 46 minuta, a ekipa je u roku od tri minuta bila na licu mjesta. 

"Vatra je uhvatila krov i unutrašnjost objekta, koji je bio ispunjen sunđjerima i drugim zapaljivim materijalom", rekao je Milovac. 

Tokom intervencije, lokalizacije i gašenja požara pronađeno je tijelo jedne osobe koja je stradala u požaru, čiju je smrt konstatovala ekipa Hitne pomoći.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније