Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

13. 01. 2014. 16:46 >> 16:54

DO 48 SATI

Đuriću određen pritvor

Predsjedniku Partizana Draganu Đuriću određeno je zadržavanje do 48 sati. Prvom čovjeku šestostrukog uzastopnog šampiona države je poslije saslušanja u Tužilaštvu za organizovani kriminal određena mjera zadržavanja.

Funkcioner “crno-bijelih“ se tereti za privatizaciju Veterinarskog zavoda.

"Sjutra (utorak) ćemo imati sastanak u klubu i napravićemo plan rada. Svakako ćemo naći način da to prevaziđemo. Ne mogu da komentarišem to što se dešava sa Đurićem jer se radi o poslovanju kompanije, a ne kluba. Uostalom, atmosfera u Partizanu je dobra. Sve ide svojim normalnim tokom, imali smo danas prozivku igrača i počeli smo pripreme za drugi dio sezone", rekao je Babić.

Krivična prijava protiv njega podnijeta je 27. decembra 2013. godine. Veterinarski zavod je privatizovan 2005. godine kada ga je kupila kompanija "Zekstra".

To je jedna od 24 sporne privatizacije, na koje je ukazao Savjet za borbu protiv korupcije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније