Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

01. 03. 2013. 08:49 >> 08:44

IPAK SASLUŠANJE

Dačić na saslušanju zbog Miše Banane

Kako piše srpska štampa, izvor iz Specijalnog tužilaštva za organizovani kriminal tvrdi da će pozivi za saslušanje uslijediti nakon preslušavanja 130 diskova na kojima su snimljeni razgovori vođe narko-kartela sa čelnicima MUP-a.

U Tužilaštvu kažu da tužilac Miljko Radisavljević nije tražio izuzeće bilo koga iz postupka, ni Dačića niti bilo koga drugog. Kako kažu, u njegovom zahtjevu policiji za pokretanje istrage jasno je navedeno da je neophodno saslušanje svih koji su bili u kontaktu sa Radulovićem.

"Svi koji su bili u kontaktu sa Radulovićem, od Dačića, preko njegovih bliskih saradnika iz kabineta, poput savjetnika Ivice Tončeva i bivšeg šefa kabineta Branka Lazarevića, biće pozvani na saslušanje kako bi objasnili prirodu kontakata. U toku je preslušanje diskova telefonskih i drugih komunikacija, rade se traskrpti, selektuju se informacije...Za desetak dana biće završen taj posao, poslije čega će svi koji se pominju dobiti poziv da se u svojstvu građanina pojave na informativnom razgovoru u Upravi kriminalističke policije", kažu izvori Naših novina. 

Oni naglašavaju da je Radnoj grupi UKP-a prosleđen obiman materijal i da su dobili jasne instrukcije. 

"U zahtjevu koji je tužilac prosledio traže se podaci o svim kontaktima, ko je s kim razgovarao, o čemu su pričali, da li su korišćene šifre i da li je bilo njihovih promjena tokom perioda komunikacije, da li je i kada došlo do promjene telefona kojima su komunuicirali. Takođe treba odgovoriti i na ključno pitanje - da li je bilo odavanja službene tajne o istragama koje su se u momentu spornih komunikacija vodile protiv članova Šarićevog narko-klana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније