Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

11. 02. 2014. 12:30   >>  12:32

27 GODINA

Muškarac iz Srbije zaklan na Malti

Muškarac iz Srbije star 27 godina ubijen je nožem u stanu u Zalivu svetog Pavla na Malti noćas oko 2 sata, javljaju lokalni mediji.

Kako prenose beogradski mediji, mladić iz Grocke je imao više ubodnih rana na tijelu, a preminuo je nekoliko minuta nakon što su u stan stigli policija i hitna pomoć.

Policija je tokom noći privela tri osobe zbog ovog ubistva, a opsežna istraga i dalje traje, prenose mediji. Saslušanja su u toku, a među privedenima su i Maltežani i stranci.

 

Ubistvo je oko 2.15 časova prijavio čovjek koji se predstavio kao svjedok, a komšije su novinarima rekle da se ubistvo desilo u stanu na posljednjem spratu, kao i da ubijeni nije tu stanovao.

Neki lokalni mediji navode da je ubijeni bio često u toj zgradi.

Prema nepotvrđenim informacijama koje prenose neki mediji, do ubistva je došlo "nakon svađe grupe ljudi", a ubistvo je prijavio prijatelj ubijenog.

(Blic)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније