Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

03. 03. 2013. 15:00   >>  14:54 3

PUCNJAVA

U Beogradu ranjen crnogorski državljanin M.Lj.

Crnogorski državljanin M.Lj. zvani Kan (45) sinoć oko 21 sat upucan sa četiri metka, i sa svježim ranama sam se dovukao do Hitne pomoći u Beogradu.

Kako nezvanično saznaju "Novosti" radi se o M.Lj. sa Cetinja, sa nadimkom Kan starosti oko 45 godina crnogorskom državljaninu koji je od ranije poznat policiji i koji se povezuje sa trgovinom narkotika u regionu i Evropi. 

M. Lj. je operisan sinoć i u stabilnom je stanju, saopšteno je Tanjugu iz Hitne pomoći.

Ljekari su konstatovali da ima četiri rane od vatrenog oružja, a poslije ukazane pomoći kolima Hitne pomoći je prevezen u Urgentni centar.

„Muškarac star oko 45 godina, sa prostrijelnim ranama na tijelu, ušao je u ambulantu u ulici Franša Deperea. Odmah mu je pružena ljekaraska pomoć i u svjesnom stanju odvezen je u Urgentni centar na odjeljenje reanimacije“, saopšteno je iz Hitne pomoći.

Pokušaj likvidacije M.Lj. dogodio se, prema nezvaničnim informacijama, u Ulici Vladimira Popovića. Na njega je pucano iz automobila u pokretu, ali je imao sreće jer su meci promašili vitalne organe. 

Ovo nije prvi pokušaj ubistva M.Lj.. On je 2009. godine ranjen kod Arene poslije utakmice Partizan - Panatenaikos.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније