Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

13. 03. 2014. 12:04 >> 12:08

SRBIJA

Iznajmite stan kriminalaca za 180 eura

Stanovi i lokali zaplijenjeni od kriminalaca, u Beogradu, Pančevu i Novom Sadu, ponuđeni su za izdavanje u zakup pozivom Ministarstva pravde Srbije.

Na sajtu tog ministarstva objavljen je poziv svim zainteresovanim fizičkim i pravnim licima da, Direkciji za upravljanje oduzetom imovinom, dostave zatvorene pismene ponude, uz napomenu da se ugovor o zakupu nepokretnosti zaključuje se na određeno vrijeme - do šest mjeseci, sa mogucnošću produženja.

Minimalni iznos mjesečne zakupnine stanova u Beogradu do 50 kvadrata je 180 eura, za stan do 80 kvadrata 240, za stan preko 80 kvadrata 300 eura.

Za luksuzne stanove i kuće ugovara se posebna cijena. Minimalni iznos mjesečne zakupnine garaža iznosi 50 eura.

U ponudi je pet stanova na Zvezdari, dvije kuće i dva stana na opštini Savski venac, na Starom gradu, četiri stana, tri poslovna prostora i tri garažna mjesta.

Na opštini Voždovac nalaze se četiri stana i jedno garažno mjesto, na Novom Beogradu dva garažna mjesta, u Rakovici, Čukarici, Mladenovcu, Zemunu, Pančevu i Paliluli po jedan stan, a na Vračaru jedna kuća sa dvorištem.

Minimalni iznos mjesečne zakupnine stanova u Novom Sadu za stan do 50 kvadrata je 150 eura, za stan do 80 - 200 eura, za stan preko 80, 250 eura. Za luksuzne stanove i kuće takođe se ugovara posebna cijena, a minimalni iznos mjesečne zakupnine garaža iznosi 30 eura.

U oglasu je naglašeno da se nepokretnosti daju u zakup u viđenom stanju i da se neće primati nikakve naknadne reklamacije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније