Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

29. 01. 2013. 14:27 >> 15:28

Rano jutros

Preminuo Borislav Milošević

Borislav Milošević, brat bivšeg predsjednika Srbije Slobodana Miloševića, preminuo je noćas na KBC-u Dedinje.

"Rano ujutru, u dva sata poslije duge i teške bolesti, u Beogradu je preminuo Borislav Milošević", navodi se u saopštenju Instituta zemalja Zajednice nezavisnih država u Moskvi.

Milošević je prije nekoliko mjeseci u kritičnom stanju iz Crne Gore prebačen u Beograd na Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje". Liječen je zbog popuštanja srca i ljekari su mislili da neće preživjeti.

Borislav Milošević rođen je 1936. Bio je stariji brat nekadašnejg predsjednika Srbije Slobodana Miloševića i godinama je živio u Rusiji, gdje je u drugoj polovini '90-tih bio na poziciji ambasadora SR Jugoslavije u Moskvi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније