Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

05. 03. 2013. 11:11 >> 13:21

SLUČAJ „MONSTRUM“

Makedonija: Potvrđen identitet uhapšenih

Makedonska policija juče je potvrdila identitet dvojice prvoosumnjičenih za petostruko ubistvo kod Smiljkovskog jezera, koji su juče uhapšeni u Prištini.

 

 

Ministarka unutrašnjih poslova Gordana Jankuloska je izjavila da se podaci koje je poslala kosovska policija podudaraju s podacima koje makedonski MUP ima o Alilu Demiriju i Afrimu Ismailoviću, javlja danas makedonska agencija Makfaks.

Demiri i Ismailović su uhapšeni sinoć u Prištini i određen im je 48-časovni ekstradicioni pritvor i očekuje se da će po završetku neophodnih procedura biti izručeni Makedoniji.

  Tokom pretresa stana u Prištini u kojem su uhapšeni, zaplijenjeno je oružje, a vještačenjem će se utvrditi da li je to oružje bilo korišćeno za ubistva u slučaju "Monstrum".

Demiri i Ismailović su dvojica od trojice koji su optuženi da su direktni izvršioci petostrukog ubistva kod Smiljkovskog jezera, blizu Skoplja, 12. aprila prošle godine.

  Oni su optuženi da su, naoružani puškama i mašinkom, ubili pet mladića i da su zatim pobjegli s mjesta zločina, dok su im još dvije osobe pomogle da pređu granicu i odu na Kosovo.

  Makedonska policija je za njima raspisala međunarodnu potjernicu, a u sudskom procesu, koje je počeo 20. decembra, suđeno im je u odsustvu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније