Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

29. 01. 2013. 21:38 >> 22:25

Tajkuni na tapetu

Beko saslušavan 6 sati

Srpski biznismen Milan Beko saslušavan u Upravi kriminalističke policije u Beogradu u svojstvu građanina, gdje je govorio o slučaju privatizacije Luke Beograd.

 Beko je rekao novinarima nakon saslušanja da je policiji i Tužilaštvu pokušao da ukaže na razloge zbog kojih je godinama stvaran privid o navodnim nezakonitostima u postupku sekundarne privatizacije Luke Beograd."To se prije svega odnosi na pokušaj određenih struktura da prikriju nezakonito dodjeljivanje14,1 hektara zemljišta Luke Beograd drugom korisniku i  zatim 4,6 hektara na Adi Huji korisniku koji nije bio zakonit", rekao je Beko.

On je napomenuo da je , u vezi s tim slučajem, policiji predao svu potrebnu dokumentaciju i naglasio da je saslušan u svojstvu građanina, kao i da je saslušanju prisustvovao i tužilac- prenose srpski mediji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније