Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

06. 03. 2013. 19:46 >> 19:38

AFERA ŠARIĆ

Još dvojica priznala saradnju sa Šarićem

Dvojica pripadnika kriminalne grupe Darka Šarića, Dragan Labudović i Boris Laban, priznali su da su švercali kokain iz Južne Amerike u Evropu.

 

 

Na osnovu Sporazuma o priznanju krivičnog djela osuđeni su na devet godina zatvora, odnosno 10 godina i šest mjeseci.

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević je saopštio da je Laban priznao izvršenje krivičnog djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela, dva djela neovlašćenog stavljanja u promet opojnih droga i krivično djelo falsifikovanje isprave.

Laban je osuđen na 10 godina i šest mjeseci zatvora.


Labudović, koji je osuđen na devet godina zatvora, priznao je izvršenje krivičnog djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela, dva krivična djela neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja.

Labudoviću je trajno oduzeta imovina   - oko 550.000 eura pronađenih u njegovom stanu prilikom pretresa i putničko vozilo "BMV X6" vrijednosti 50.000 eura.

Tužilac Radisavljević je kazao da je do sada   11 osoba priznalo krivično djelo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније