Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

22. 04. 2014. 13:15 >> 13:14

SRBIJA

Teorije o ubistvu dječaka u Kaluđerici

Kako prenose beogradski mediji, za sada postoje dvije teorije o tome kako je ubijen 16.godišnji Marko J. koji je sinoć preminuo u Urgentnom u Kaluđerici. Otac tvrdi da je izrešetan iz vozila u pokretu. Motivi i počinioci ovog ubistva za sada su nepoznati.

 

Sinoć oko 22 sata došlo je do pucnjave u dvorištu OŠ škole "Aleksa Šantić" u Kaluđerici. Kako Blic nezvanično saznaje, na dječaka je pucano dok je u društvu vršnjaka sjedio u dvorištu škole. Dječaka je u Hitnu pomoć odvezao otac.
On je, piše dalje Blic, rekao ljekarima da je u Marka pucano iz automobila u pokretu. Međutim, ta verzija nije zvanično potvrđena u policiji.
"Dječak je u Dom zdravlja u Kaluđerici dovezen privatnim automobilom, i odmah je bilo jasno da se nalazi u jako lošem stanju: između ostalog, obilno je krvario i iz usta", rekli su za Blic iz dežurne službe u Kaluđerici.
Zbog tragičnog događaja koji se sinoć desio u dvorištu OŠ "Aleksa Šantić danas se u toj školi neće držati nastava. Kako je Blicu reklo osoblje škole svi su zatečeni ovim tragičnim događajem, pa je bez razmišljanja donijeta odluka da škola danas ne radi.
Hitna služba iz Kaluđerice dečaka je odmah prebacila u Urgentni centar. Na žalost, Marko J. je preminuo na odjeljenju reanimacije. Dječakov otac u šoku je posmatrao uviđaj i ponavljao da ne zna šta se dogodilo.
"Moj sin je izašao u šetnju sa drugaricama i drugom, a onda su mi javili da je ubijen. Ne znam ni zašto ni kako se to dogodilo. Niti se kome zamjerio, bio je fin, miran učenik", priča kroz otac i dodaje da se tragedija dogodila na 300 metara od njihove kuće u Ulici vojvode Stepe Stepanovića.
Kako Blic nezvanično saznaje iz policije, dječakov otac se pojavio u Urgentnom centru svega desetak minuta nakon pucnjave i u stanju šoka izjavio da je njegov sin upucan sa ulice iz automobila u pokretu.
Ipak, u policiji sumnjaju u ovu verziju događaja, jer je dječak upucan u leđa.
Druga teorija je da je ubica dječaku prišao s leđa, pa su još sinoć obavljali pretrage kako bi isključili mogućnost da je u Marka pucao neko od dječaka iz grupe u kojoj se nalazio. Prema toj verziji, dječak je sjedio sa prijateljima, a na njega je pucano po izlasku iz dvorišta.
Pošto je dvorište škole nepristupačno i mračno, policijaci su pri uviđaju pomagali i vatrogasci.

(Blic, B92)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније