Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

22. 04. 2014. 15:42 >> 15:41
1

''NE BIO MU U KOŽI''

Nikolić dao mandat Vučiću

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić dao je mandat za formiranje nove vlade lideru SNS Aleksandru Vučiću. Nikolić je poručio da je ''Vučiću dao mandat, ali da ne bi bio u njegovoj koži."

 

"Iskreno čestitam Vučiću na ostvarenom rezultatu, odlučio sam da obavijestim Skupštinu da sam Vučiću povjerio mandat, ali iskreno ne bio mu u koži, jer se Srbija nalazi u iskušenju. Pobjeda, radost i veselje završeni su danom kada su pobrojani rezultati - danas počinje velika odgovornost i rad pod stalnom lupom javnosti, a mnogi će tražiti i čekati greške vlade", rekao je Nikolić novinarima. 

Nikolić je rekao da je siguran da vlada neće praviti greške, već da će donositi važne odluke. 

"Dogovorili smo da podijelimo odgovornost, vlada i predsjednik će tijesno sarađivati. Radićemo timski posebno u odlikama koje neće biti popularne", rekao je Nikolić. 

Mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić je rekao da će u naredne tri ili četiri godine, koliko će vlada da traje, od Srbije napraviti zdravu i pristojnu državu. 

"Obećao sam da ću raditi vrijedno i pošteno i donositi dobre odluke za našu Srbiju'', rekao je Vučić. 

Mandatar je naglasio da je teško da je neko dobio u težim okolnostima takav mandat, posebno poslije loših odluka iz 2007. i 2009. godine, zbog kojih je u državi visok deficit i ne funkcioniše ekonomija. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније