Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

01. 05. 2014. 20:00 >> 20:02

MAKEDONIJA

Opozicija vraća mandate

Opozicioni Socijaldemokrati savez Makedonije odlučio je da vrati mandate i ne prizna rezultate prošlonedjeljnih parlamentarnih izbora u Makedoniji.

Centralni odbor opozicione stranke Socijaldemokratski savez Makedonije (SDSM) odlučio je da jednoglasno podrži odluku rukovodstva te stranke da ne prizna rezultate izbora od 27. aprila i vrati osvojena 34 mandata.

Centralni odbor donio je ovu odluku kasno sinoć i time potvrdio odluku koju je ranije donio izvršni odbor stranke o vraćanju mandata poslanika SDSM, prenijela je MIA. 

"Najviši organ stranke pružio je podršku svom rukovodstvu, na čelu sa predsjednikom Zoranom Zaevim, u nastavljanju sa aktivnostima SDSM usmjerenih na stvaranje uslova za poštene i demokratske izbore u Makedoniji", navodi se u današnjem saopštenju za medije te opozicione stranke. 

Centralni odbor SDSM donio je odluku da 18. Kongres stranke bude održan 18. maja na kome će se raspravljati o izvještaju sa predsjedničkih i parlamentranih izbora i glasati o povjerenju tijelima stranke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније