Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

22. 07. 2014. 18:29 >> 18:34

IZAZIVANJE OPŠE OPASNOSTI

Priveden direktor Vodovoda Užice

Priveden direkror Vodovoda u Užicu Dragan Simić i određeno mu je zadržavanje zbog sumnje da je učinio krivično djelo izazivanja opšte opasnosti, javlja B92.

Kako je saopšteno, osnovni javni tužilac u Užicu naložio je privođenje, zadržavanje i saslušanje Simića zbog osnovane sumnje da je učinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Dodaje se da se sumnja odnosi na to da infrastruktura za dovod vode nije bila obezbijeđena, ali i na odluku da se voda kontroliše dva puta, umjesto četiri puta mjesečno. 

Ranije tokom dana gradonačelnik Užica Saša Milošević izjavio je da rezultati svakodnevnih analiza ukazuju da se broj algi i nematoda na izvorištu Sušička vrela i u užičkom vodovodu smanjuje i najavio je da Užičani mogu za tri do četiri dana da dobiju zdravu vodu za piće iz vodovoda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније