Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

23. 07. 2014. 12:20 >> 12:20
1

NZS SAOPŠTIO

Srbija: 770.000 nezaposlenih

Nacionalna služba za zapošljavanje (NZS) na evidenciji ima 770.000 nezaposlenih i taj broj neznatno opada, rekao je direktor NSZ Zoran Martinović.

"Najviše je nezaposlenih mladih i starijih od 50 godina", kazao je Martinović za RTS.

U Srbiji je stopa nezaposlenosti između 20 i 21 odsto, i stagnira od oktobra prošle godine što je pozitivno, imajući u vidu da je 2012. porasla za 26 odsto, rekao je Martinović, prenosi B92.

On je potvrdio da je stopa nezaposlenosti u Srbiji dvostruko viša nego u zemljama Evropske unije, ali je ocijenio da je Srbija "na dobrom putu da se izbori s tim". 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније