Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

28. 07. 2014. 21:48 >> 21:49

UDES U MAKEDONIJI

Poginula beba iz Srbije

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Makedoniji, poginula je osmomjesečna beba iz Srbije, dok se njena majka bori za život. Beogradski mediji prenose da je u nesreći povrijeđeno još sedam državljana Srbije.

 

Dvoje teško povrijeđenih su smješteni u državnoj bolnici u Skoplju, dok se tridesetogodišnja majka bebe bori za život, javljaju makedonski mediji.

Do nesreće je došlo kada su se sudarila dva automobila srpskih tablica na magistralnom putu Demir Kapija – Udovo, na 100 kilometara južno od Skoplja, i na 30km od graničnog prelaza Đevđelija.

Makedonska ministarka unutrašnjih poslova Gordana Jankulosk je precizirala da se u ta dva vozila nalazilo osam putnika - tri u "ford fijesti" i pet u "škoda fabiji".

Svih sedam putnika, koji su bili povrijeđeni, prebačeni su u bolnicu u Velesu, dok je beba preminula na putu do bolnice. Oni s ozbiljnijim povredama zatim su prebačeni u Skoplje.

“Dvije osobe su teško povrijeđene i životno su ugroženi - 30-godišnja majka preminule bebe i 24-godišnji mladić”, izjavila je portparolka veleške bolnice Silvana Miškova na konferenciji za štampu.

Povrijeđeni su uzrasta između 20 i 34 godina, a među njima je i jedno petogodišnje dijete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније