Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

30. 07. 2014. 16:35   >>  16:56

OZBILJNE INDICIJE

Tijana Jurić u Mađarskoj?

Ima ozbiljnih indicija da je osoba koja liči na Tijanu Jurić viđena u Mađarskoj, rekao je u Bajmoku ministar policije Nebojša Stefanović, poslije sastanka sa predstavnicima mađarske policije.

Stefanović je, takođe, rekao da je signal mobilnog telefona Tijane Jurić posljednji put "detektovan" dva kilometra od graničnog prelaza prema Mađarskoj, kao i da "ima ozbiljnih indicija da je osoba koja liči na Tijanu Jurić viđena u Mađarskoj".

Policija je angažovala sve snage kako bi pronašla nestalu djevojčicu, ali u interesu istrage dodatni detalji nijesu saopšteni.

Stefanović je, nakon sastanka sa mađarskim policajcima, rekao i da mogućnost otmice nije isključena i pozvao građane da se ne samoorganizuju kako ne bi uništili eventualne dokaze.

Policija je odlučna da nastavi posao sve dok ovaj slučaj ne bude rasvijetljen, rekao je Stefanović, koji je u Bajmoku posjetio i mjesto na kojem je Tijana Jurić viđena posljednji put.

Subotičkoj policiji u subotu, 26. jula, u 1.30 posijle ponoći, prijavljen je nestanak petanestogodišnje djevojčice.

Po dobijanju prijave, policijski službenici su preduzeli hitne mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju pronalaženja Tijane, koja je posljednji put viđena 26. jula u 00.25 nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku, između ulica Tri istarske žrtve i Njegoševe. 

S obzirom na to da je riječ o nestanku maloljetne osobe pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, u akciju pronalaženja uključene su i specijalističke ekipe MUP-a Srbije, saopštila je ranije Policijska uprava u Subotici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније