Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

20. 08. 2014. 16:28 >> 16:27

SOKOBANJA

Autobus sletio s puta, ima žrtava

Autobus "Sokoprevoza" koji je saobraćao od Sokobanje ka selu Radenkovac sletio je s puta, jedna osoba je poginula, a 11 je povrijeđeno.

Među povrijeđenima je i jedno dijete, koje je zadobilo lakše povrede.

RTS navodi da jedan teško povrijeđeni putnik, stariji muškarac, po izvlačenju iz autobusa nije davao znake života, ali su ljekari uspjeli da ga reanimiraju, konstatovane su mu teške povrede glave i grudnog koša, ali je na putu do bolnice preminuo.

“Ostali imaju traumatizovane povrede glave i grudnog koša i svi su prebačeni u Niš na hirurgiju“, naveo je direktor Doma zdravlja u Sokobanji Dragoljub Petrović. 

On je precizirao da su na mjesto udesa iz Sokobanje otišla četiri ljekara i šest sestara, koje su se oko 16 sati vratile s terena. Na mjestu nesreće su i četiri vatrogasna vozila, policija i ekipe Hitne pomoći. 

Kako se nezvanično saznaje, u autobusu su otkazale kočnice. RTS-u je u Policijskoj upravi Zaječar rečeno da je vozaču autobusa već dva puta oduzimana vozačka dozvola, koja mu je nedavno vraćena. 

U MUP je Tanjugu potvrđeno da je autobus sletio u provaliju kod mjesta Jezero u opštini Sokobanja i da su ekipe na terenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније