Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

29. 08. 2014. 11:16 >> 11:15
2

TOMISLAV NIKOLIĆ:

Dačić mi nije konkurencija

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić uvjeren je da bi ubedljivo pobijedio na narednim predsedničkim izborima i da mu ministar spoljnih poslova i lider socijalista Ivica Dačić nije konkurencija.

Nikolić je na pitanje novinarke bosanske Federalne Televizije da li je tačno da mu je Dačić najozbiljnija konkurencija na narednim predsjedničkim izborima zapitao: "Da li stvarno mislite da on može da mi bude konkurencija?"

Srpski predsjednik je kazao da ne potcjenjuje i ne ponižava ljude.

"Ali, ako u drugoj godini mog mandata neko počne da priča da će biti predsjednik Srbije, onda nešto s njim nije u redu", naveo je Nikolić.

On je, kako kaže, uvjeren da će njegov mandat trajati onoliko koliko to Ustav Srbije predviđa zato što o tome koliko je on dobar ne odlučuje nijedan pojedinac, niti politička stranka već građani na referendumu.

"A pošto najviše putujem Srbijom, dobro znam da bih danas ubedljivije pobijedio nego na prethodnim izborima", rekao je Nikolić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније