Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

29. 08. 2014. 21:10 >> 21:09

PRODUCENTI HOLIVUDA

Makedonija kao svjetski brend

Poznati producent Timoti Marlou nalazi se u Makedoniji gdje posjećuje sve značajnije turističke atrakcije u toj balkanskoj zemlji.

U delegaciji sa tim popularnim producentom nalazi se i Perci Von Lipinski koji je u svijetu poznat po tome što je mnoge zemlje učinio istinskim brednom u svijetu koje su nakon toga postale popularna destinacija stranih turista.

Lipinski je tokom posjete ovoj zemlji kazao kako će i Makedoniju predstaviti cijelom svijetu i od ove zemlje, kako kaže, napraviti svojevrsnu marku.

"Makedonija je mala zemlja i zbog toga je teško od nje napraviti brend. Ipak, imamo metodu kako od Makedonije napraviti brend i mislim da ćemo u tome uspjeti. O svim zemljama pišu se i čuju loše i dobre vijesti, ali do sada nijesmo čuli nijednu lošu vijest o ovoj zemlji", rekao je Lipinski.

Napomenuo je kako je centar Skoplja vrlo atraktivna destinacija, dodajući kako će građevinske objekte, brojne spomenike i okoliš u tom gradu iskoristiti za promociju Makedonije u svijetu.

Producenti iz Holivuda, koji su stigli u posjetu Makedoniji, počeli su s aktivnostima kako bi snimili 15 promotivnih filmova o toj zemlji. Planirano je da ovi filmovi naredne godine budu prikazani na pet stranih jezika, na domaćim i međunarodnim televizijskim kanalima.

U posjeti Makedoniji nalazi se producent Timoti Marlou, poznati novinar Perci Von Lipinski, kamerman Tom Haber i švicarski novinar Žaklin Vinzelberg.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније