Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

30. 08. 2014. 18:25   >>  18:24 6

SRBIJA

Sahranjen žandarm Stevan Sinđelić

Pripadnik Žandarmerije Srbije Stevan Sinđelić, koji je ubijen u Kopnenoj zoni bezbjednosti, sahranjen je danas u selu Ruđevci, kod Kraljeva, u prisustvu više hiljada građana, članova porodice, prijatelja i zvaničnika, prenosi RTS.

Komandant kraljevačkog odreda Žandarmerije, Dejan Luković, rekao je da je Sinđelić bio hrabar žandarm.

"Stevan Sinđelić je uvijek bio srčan i hrabar, i uvijek spreman da radi za tim", rekao je Luković u govoru.

Sahrani žandarma Stevana Sinđelića prisustvovali su ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović, ministar za rad i socijalna pitanja Aleksandar Vulin i šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Zoran Babić.

Sinđelić je umro u četvrtak, 28. avgusta, pošto je ranjen tokom obezbjeđivanja područja u kojem je dan ranije patrola policije iz Kuršumlije kod sela Orlovac iznenadila grupu naoružanih šumokradica s Kosova.

Sumnja se da su se naredne noći šumokradice vratile na to mjesto da uzmu oružje, alat i drugo što su ostavili kada su pobjegli od policije.

Tada su nepoznata lica iz mraka zapucala i teško ranila Sinđelića, koji je nekoliko sati kasnije umro na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније