Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

01. 09. 2014. 16:07   >>  16:16 2

NA GRANICI BIH I HRVATSKE

Kamion crnogorskih tablica sletio s puta

Na magistralnom putu u mjestu Ružići u opštini Grude na granici Bosne i Hercegovine i Hrvatske kamion crnogorskih registarskih tablica sletio je sa puta i ostao da visi na mostu, a kako javljaju bosanski mediji vozač kamiona V.D. (52) nije povrijeđne.

Kako prenose lokalni mediji kamion crnogorskih registraskih oznaka se sudario sa autom marke Polo, a kako bi izbjegao veću nesreću vozač je skrenuo u stranu i probio ogradu na mostu. 

"U nesreći su učestvovala dva vozila, teretno vozilo crnogorskih registarskih oznaka, koje se iz smjera Ljubuškog kretalo u smjeru Gruda i kojim je upravljao V.D. (1962.) te putničko motorno vozilo marke VW Polo koje se kretalo iz smjera Gruda u smjeru Ljubuškog i kojim je upravljao vozač V.P. (1956.)", saopštila je policija, aprenosi portal Jabuka.tv. 

Policija je saopštila i da u saobraćajnoj nesreći niko nije povrijeđen, a na vozilima je nastala velika materijalna šteta.

"Utvrđeno je da je za nesreću kriv vozač teretnog vozila koji je zbog prevelike brzine, na mokrom kolovozu u jednom trenutku izgubio kontrolu. Došlo je do kontakta između vozila, a u cilju izbjegavanja težih posljedica, vozač teretnog vozila potom je naglo skrenuo usljed čega je po mokrom i klizavom putu vozilo proklizao i sletilo s ceste, s tim da je priključna prikolica ostala na mostu", potvrdio je za portal Jabuka.tv portparol Uprave policije MUP-a ŽZH Damir Čutura.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније