Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ RTS ]

02. 09. 2014. 11:26 >> 11:25

S KOSOVA

Tirana: Uhapšen Albanac džihadista

Kosovski Albanac Mentor Zejnulahu uhapšen je u petak na aerodromu u Tirani i prebačen na Kosovo. Sumnja se da je povezan sa džihadistima u Siriji.

 

Mentor Zejnulahu je drugi stanovnik Kosova uhapšen u posljednja dva mjeseca, a pod sumnjom da je džihadista, prenosi prištinski dnevnik Lajm, javlja Tanjug.

Policija je, prema pisanju Lajma, kontrolom njegovog mobilnog telefona evidentirala njegove razgovore sa džihadistima u Siriji. Zejnulahu je nakon toga ušao u Albaniju da bi preko Turske otišao u Siriju, što je, izazvalo sumnju kontrolora na aerodromu u Tirani.

Kako navodi Lajm, nakon konfuzne izjave Zejnulahua dodatno su povećane sumnje koje su dovele do njegovog hapšenja. Za Zajnulahuom su, inače, kosovske vlasti ranije raspisale međunarodnu potjernicu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније