Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

01. 02. 2013. 09:26 >> 09:26

DOKAZI

Srbija: Veze Šarićevog klana i državnih funkcionera

U Tužilaštvu i Upravi kriminalističke policije Srbije, potvrđeno je da postoji 130 diskova snimljenih telefonskih i drugih razgovora srbijanskih državnih funkcionera sa članovima narko klana Darka Šarića.

Nakon što je bivši koordinator službi bezbjednosti Srbije, Miodrag Rakić, rekao da su pojednini državni funkcioneri te zemlje 2008. i 2009. bili u kontaktu sa pripadnicima klana Darka Šarića, RTS-u je potvrđeno da postoje brojni  materijalni dokazi koji to potvrđuju.

U audio materijalu su zabilježene komunikacije funkcionera MUP-a Srbije sa Rodoljubom Radulovićem, članom Šarićevog klana.

Radulović je, prema stranim obavještajnim službama, bio zadužen za transport kokaina od Južne Amerike do Evrope. Protiv njega je tužilaštvo Srbije podiglo optužnicu za krijumčarenje 1,8 tona kokaina.

Kako navodi RTS, policiji Srbije će biti proslijeđen zahtjev za prikupljanje potrebnih obavještenja o spornim komunikacijama i mogućem odavanju službenih tajni bivšeg šefa kabineta ministra unutrašnjih poslova Branka Lazarevića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније