Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

14. 09. 2014. 13:30 >> 13:29
4

NIŠTA BEZ PROCJENE

Dačić: Prajd dobar za državu

Za državu bi bilo dobro da se održi "Parada ponosa", ali će procene o bezbjednosnim rizicima dati MUP i bezbjednosne službe, izjavio je danas ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić.

Komentarišući jučerasnji napad na njemačkog državljanina D.H. koji je došao u Beograd na skup o pravima LGBT osoba, Dačić je rekao da je nesumnjivo da to nanosi veliku štetu interesima i ugledu države Srbije.

"Takve stvari najoštrije osuđujemo," rekao je Dačić.

Upitan da li ga je zbog toga zvao neko od predstavnika međunarodnih organizacija, Dačić je odgovorio da nijesu, ali je naveo da premijer danas razgovara sa povjerenikom njemačke vlade za pitanja ljudskih prava.

"Nesumnjivo je da je država reagovala veoma brzo na ovaj incident," rekao je Dačić novinarima, uoči sednice Glavnog odbora SPS-a.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније