Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

22. 03. 2013. 09:40 >> 10:02

BEOGRAD

Sin pronašao mrtve roditelje, oboje sa više ubodnih rana

U beogradskom naselju Veliki Mokri Lug protekle noći sin je pronašao mrtve roditelje koji su na tijelima imali rane od noža, saopštila je portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura.

Srpski mediji javljaju da je do tragedije došlo kada je nakon svađe Borislav B. (52) nožem ubio suprugu Smiljanu B. (51), a zatim izvršio samoubistvo.

Ljekari Hitne pomoći primili su poziv sat vremena poslije ponoći i po dolasku na lice mjesta konstatovali su smrt muškarca (52) i žene (51). 

Macura je istakla da će sudsko-medicinska ekspertiza utvrditi da li je bračni par ubijen ili je u pitanju ubistvo i samoubistvo.

"Ženska osoba zatečena je bez zankova života. U predjelu grudnog koša, kod srca imala je ubodnu ranu. Muškarac je, takođe, zatečen bez zankova života. Na tijelu je imao više ubodnih rana u predjelu trbuha, grudnog koša, i veliku posjekotinu oko vrata dugu oko 8 centimetara", kazala je Macura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније