Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

22. 10. 2014. 08:20   >>  08:19 8

VOJNA KAMERA

Snimljen muškarac koji je postavio dron

Kamera internata Vojne gimnazije u beogradskoj Humskoj ulici snimila je, petnaestak minuta poslije incidenta s dronom, muškarca za koga policija sumnja da je postavio letjelicu zbog koje je prekinuta utakmica Srbija - Albanija 14. oktobra.

 

Da li je to Ismail Morinaj, za koga se pretpostavlja da je pustio dron, utvrdiće istraga. Policija ima saznanja da je ovaj muškarac neposredno nakon incidenta bio meta navijača Rada, piše Blic.

„Oni su odmah krenuli u potjeru. Navodno, ušli su u trag onome ko je pustio dron, ali je on uspio da pobjegne”, saopštili su Blicu iz MUP-a Srbije.

Na osnovu tragova još nije sigurno odakle je dron poletio.

“Možda je dron pušten s kupole crkve, gdje je nađeno uže, a moguće je i da je pokrenut sa zgrade pored vojnog internata, koja ima merdevine do vrha i ravan krov. Nije isključeno ni da su obje varijante bile pripremljene unaprijed”, saopštila je srpska policija.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније