Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

30. 10. 2014. 12:46 >> 12:43

PROGOVORILA O KORUPCIJI

Tužiteljka Euleksa: Život mi je u opasnosti

Marija Bami, tužiteljka Euleksa koja je suspendovana pošto je u prištinskoj štampi iznijela tvrdnje o korupciji u toj evropskoj misiji na Kosovu, izjavila je da je sada njen život u opasnosti.

U intervjuu za prištinski dnevnik "Ekspres", britanska tužiteljka je rekla da je ugrožena i od Euleksa i od kriminalaca koje je poslala u zatvor, prenosi RTS.

"Rekli su mi da sam u opasnosti. Rečeno mi da N. C. može da dođe do mene jer ja dajem neke podatke. On je jedan hladnokrvni ubica. Ugrožena sam i od Euleksa, oni me napadaju. Mogu biti u opasnosti od nekoliko kriminalaca koji sada slave", rekla je Bami. 

Ona je istakla da sve to govori da bi odbranila svoju reputaciju, a ako Euleks odluči da je uhapsi, to će morati da uradi javno.

"Svaki kriminalac slavi na Kosovu... dvoje milionera privatizacije koji su bili mnogo zabrinuti, slave. Biće slavlja zato što ja nisam više na poslu. Bavila sam se slučajevima korupcije, uključujući i pitanje vozačkih dozvola, potom slučaj Ahmeta Šalje kojeg sam poslala u zatvor i ja sam sigurna da će oni da slave", rekla je tužiteljka Bami.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније