Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

23. 11. 2014. 11:59   >>  11:56 5

ZBOG UBISTVA U TURSKOJ

BG pun policije, najavljen protest navijača

Veliki broj policajca, pripadnika žandarmerije i Protivterorističke jedinice nalazi se danas u centru Beograda zbog, kako Beta nezvanično saznaje, najavljenog protesta navijača. Razlog za protest je ubistvo navijača Crvene zvezde u Istanbulu, a pripadnici snaga MUP-a nalaze se na platou ispred zgrade Skupštine Beograda i Doma Narodne Skupštine.

Na tom prostoru nalazi se desetak autobusa i džipova MUP-a, a neki pripadnici policije nose opremu za razbijanje demontsracija.

U MUP-u je agenciji Beta rečeno da se radi o redovnim aktivnostima policije.

U petak veče u Istanbulu ubijen je navijač Zvezde Marko Ivković (25) uoči košarkaške utakmice Galatasaraj - Crvena zvezda.

Nekoliko stotina građana okupilo se sinoć isped turske ambasade u Beogradu kako bi protestvovali zbog ubistva navijača.

Oni su nakon što su odali počast Ivkoviću i zapalili svijeće u crkvi Svetog Marka, ispred ambasade palili baklje i pjevali Zvezdine pjesme.

Kako su mediji javili, policija nije dozvolila navijačima da se približe zgradi tog diplomatskog predstavništva.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније