Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

25. 11. 2014. 11:06 >> 11:07
9

STRANICA NA FEJSBUKU

Pozivaju na otcjepljenje Vojvodine

Na društvenoj mreži Fejsbuk osnovana je stranica "Slobodna Vojvodina" koja propagira otcjepljenje te sjeverne srpske pokrajine od Srbije.

 

 

Na Fejsbuku je kreirana stranica "Slobodna Vojvodina", na kojoj se poziva na otcjepljenje sjeverne srpske pokrajine od Srbije, i postavljaju fotografije sa natpisima “Vojvodina je republika”!

“Vojvodina – naša dika biće republika” slogan je sa profilne slike ove stranice, a na njoj se postavljaju fotografije koje simbolizuju sjevernu srpsku pokrajinu kao samostalnu državu, otcijepljenu od Srbije, piše beogradski Telegraf.

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније