Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

26. 11. 2014. 19:42 >> 19:39
1

NOVI PRISTUP

Kolinda TV počela sa emitovanjem

Izbornu kampanju HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović birači u Hrvatskoj i širom svijeta od danas će na internetu stalno moći da prate na Kolinda TV-u, na linku www.kolinda.hr.

"Kolinda TV je strateški pristup izbornoj kampanji s namjerom pravovremenog i tačnog emitovanja i prenošenja ključnih političkih poruka", ističu u saopštenju iz Izbornog štaba Kolinde Grabar-Kitarović.

Na Kolinda TV emitovaće se snimci sa predizbornih skupova, ankete, izjave, reportaže, kao i brojni ostali sadržaji. Gledaoci Kolinda TV-a moći će ovim putem da prate i direktne prenose predizbornih skupova i da vide ključne TV spotove.

Iz Izbornog štaba podsjećaju da je Kolinda TV direktno prenosila predstavljanje izbornog programa HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje iz zagrebačkog hotela Westin i da je taj prenos gledalo više od 32.000 gledalaca u 25 zemalja širom svijeta.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније