Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

29. 03. 2013. 21:47 >> 21:47
2

NEZVANIČNO

Formiran specijalni tim za hapšenje Šarića

Policija Srbije formirala je specijalni tim za koji treba da locira i uhapsi odbjeglog narko-bosa Darka Šarića, nezvanično saznaje B92.

Ovaj beogradski medij navodi da se traži način za ostvarivanje komunikacije sa eventualnim posrednicima kako bi se Šarić dobrovoljno predao.

Predaja Šarića bila bi značajna jer bi se na taj način vjerovatno dobili odgovori na pitanja ko je iz državnog vrha stajao iza njega, navode izvori B92. Sve čime se Šarić bavio, ističu izvori, nije bilo moguće bez podrške političara.

U medijima su se ranije pojavljivale informacije da je Šarić već lociran u Španiji, odnosno Švajcarskoj, i da je njegovo hapšenje pitanje trenutka, ali od toga nije bilo ništa.

To pokazuje da bezbjedosne strukture nemaju pouzdanu informaciju gdje se jedan od najvećih evropskih narko-bosova nalazi.

Specijalni sud nedavno je donio odluku o objedinjavanju procesa protiv Šarića i Rodoljuba Radulovića, pa će im suđenje početi iz početka.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније