Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

27. 11. 2014. 20:00   >>  19:57

DAO ISKAZ

Subotić: Nemam veze s ranjavanjem Beka

Biznismen Stanko Subotić saopštio je da nema nikakve veze sa pokušajem ubistva Milana Beka, nedavno u Beogradu. Subotić je kazao da se u najkraćem roku odazvao na poziv policije i u svojstvu građanina odgovorio na sva pitanja u istrazi.

Subotić je, povodom informacija koje su se pojavile u medijima, u vezi njegovog saslušanja u okviru istrage o ranjavanju Beka, rekao da se, pošto nema šta da skriva, uredno i u najkraćem roku, odazvao pozivu nadležnih kako bih odgovorio na sva njihova pitanja.

"U izjavi sam potvrdio ono što je istina - da nemam nikakve veze sa ovim slučajem i podsjetio sam ih da sam protiv gospodina Beka podnio nekoliko krivičnih prijava zbog poslovnih problema u vezi sa zloupotrebom oko privatizacije Novosti", naveo je Subotić u izjavi dostavljenoj medijima. 

On je rekao da mu je "žarka želja da se taj njegov spor okonča pred nadležnim sudom". 

"Takođe, iskreno želim da policija što prije uspješno okonča istragu i pronađe krivce u slučaju pokušaja atentata, a gospodinu Beku želim brz i uspješan oporavak", poručio je Subotić. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније