Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

22. 12. 2014. 23:18 >> 23:17

EDUARD KUKAN

Albanija da ubrza proces približavanja EU

Visoki zvaničnik Evropske unije i potpredsjednik Odbora za stabilizaciju i pridruživanje Albanije Evropskoj uniji Eduard Kukan boravi u zvaničnoj posjeti Tirani, gdje se sastao s najvišim zvaničnicima i liderima tamošnje opozicije.

Kukan se tokom dana odvojeno sastao s albanskim premijerom Edijem Ramom, šefom albanskog parlamenta Ilirom Metom, liderom najjače opozicione Demokratske partije Ljuljzimom Bašom.

U kratkom obraćanju novinarima Kukan je istakao neophodnost dodatnih iskoraka na albanskom putu ka članstvu u EU i započinjanju novih političkih dijaloga u tom kontekstu.

Šef albanskog parlamenta Meta je istakao da je posjeta iskusnog evropskog političara i poznavaoca situacije u Albaniji, Kukana, bila veoma konstruktivna.

Dodao je da su svi svjesni da se na evropskom putu Albanija mora kretati brže i poručio da je vlada spremna i otvorena za dijalog s opozicijom koja trenutno bojkotuje rad parlamenta, prenijela je Anadolija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније