Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

04. 04. 2013. 11:10   >>  11:09 3

Prikupljen novac za operaciju Tijane u Hjustonu

Na račun za pomoć osmogodišnjoj Tijani Ognjanović kojoj je hitno neophodno presađivanje srca u Hjustonu, stiglo je dovoljno novca za operaciju, pišu "Naše novine".

Organizovana je humanitarna akcija, za operaciju je potrebno ukupno 710.000 dolara, a košarkaši moskovskog CSK Nenad Krstić i Miloš Teodosić u svom klubu organizovali su prikupljanje novca i juče uplatili čak 100.000 dolara.

Tijanin otac je već prebacio na račun americke bolnice depozit od 500.000 dolara, pa će Tijana već sljedeće nedjelje krenuti u Hjuston.

Akcija za pomoć djevojčici se nastavlja, s obzirom na to da će joj biti potrebno još novca za boravak u SAD dok čeka novo srce i postoperativni period. 

Podsjećamo i Fudbalska reprezentacija Crne Gore uplatila je 25.000 eura za operaciju malene Tijane Ognjanović. 

Da se novac brže prikupi doprinio je gest srpskog glumca Sergeja Trifunovića kada je, na poziv voditeljke uletio u studio televizije B92 u emisiju magazin VIP Velikog brata i zamolio sve gledaoce što glasaju da ispadne ovaj ili onaj iz kuće VB, odvoje pare za Tijaninu operaciju.

Ovaj humani potez Sergeja Trifunovića „podigao“ je region na noge i mnogi građani kao i poznate ličnosti su uplatile novac za Tijanino liječenje.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније