Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Blic ]

25. 01. 2015. 10:53 >> 10:48

VLADIČIN HAN

Sanacije posljedica poplava i klizišta

Situacija na području Vladičinog Hana danas je stabilna i uglavnom se saniraju posljedice koje su napravile nabujale rijeke i klizišta, rekao je za Tanjug predsjednik te opštine Branislav Tošić.

Vodostaji rijeka su opali i trenutno nije ugroženo nijedno naselje na tom području, ali se Južna Morava u jednom dijelu približila kućama pa se radi na sanaciji tog probelma, rekao je on.

Zbog poplava je uvedena vanredna situacija na teritoriji opštine, a sinoć je evakusano šest porodica sa 22 člana, među kojima i desetoro djece i oni su i dalje smješteni u školi "Branko Radičević", rekao je Tošić.

Prema njegovim riječima u 12.00 sati će zasjedati opštinski štab za vanredne situacije, a u toku dana očekuje se i posjeta ministra bez portfelja zaduženog za vanredne situacije Velimira Ilića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније