Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

01. 02. 2015. 14:59   >>  14:55

UHAPŠEN OSUMNJIČENI

Beograd: Sedam kila kokaina u koferu

Carinici su na aerodromu u Beogradu spriječili pokušaj krijumčarenja više od sedam kilograma praškaste materije, za koju se osnovano sumnja da je kokain.

Drogu su otkrili carinici iz Odjeljenja za suzbijanje krijumčarenja Srbije prilikom detaljne kontrole 46-godišnjeg državljanina Njemačke, koji je doputovao letom iz Sao Paola, preko Abu Dabija u Beograd, javlja B92.

Nakon što je sletio, prijavio se u tzv. zeleni kontrolni prolaz, koji je predviđen za putnike koji nemaju ništa da prijave, međutim carinici su ipak kofer pregledali rendgenom, na čijem snimku su se već mogle vidjeti nepravilnosti. 

Zbog toga su odlučili da detaljno prekontrolišu njegov prtljag, koji je bio pun brazilskih preparata za kosu "Yama", što je pojačalo njihove sumnje. 

Odmah nakon toga su posebnim aparatom "Ahura" uradili analize, nakon kojih je njihova sumnja potvrđena, jer se vidjelo da se definitivno ne radi o preparatima za kosu, već najvjerovatnije o 7,5 kilograma kokaina. 

Putnik i droga biće predati u dalju nadležnost MUP, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније