Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

26. 03. 2015. 15:54 >> 15:48

BEOGRAD

Otac ne želi saučešće od Milićeva

U Trećem osnovnom sudu u Beogradu saslušanjem oštećenih i svjedoka je nastavljeno sudjenje Marku Milićevu optuženom da je "kantrimenom" usmrtio Luku Jovanovića.

Sud je saslušao oca nastradalog momka koji nije želio da čuje izjave saučešća od Milićeva.

Milićev je na početku suđenja negirao krivicu i zatražio od sudije da mu dozvoli da se obrati porodici Jovanović, međutim otac je to odbio pošto ga je sudija danas pitala da li želi da čuje šta Milićev želi da kaže. 

"Svojim ponašanjem nije pokazao da želi da nam pomogne, tako da ne želimo da čujemo", rekao je kratko otac Luke Jovanovića. 

On se pridružio krivičnom gonjenju Milićeva i istakao odštetni zahtjev. 

Poslije oca nastradalog mladića, saslušan je i njegov drug Marko Brcalj. 

On je potvrdio da im je te julske noći ispao točak i da su gurali automobil u srednjoj traci Brankovog mosta, kada je na njih naletio automobil koji je usmrtio Luku. 

Suđenje će biti nastavljeno 8. maja saslušanjem drugih svjedoka. 

Osim Milićeva koji je u pritvoru, na optuženičkoj klupi su njegov kum Bratislav Vesović koji je prošle sedmice pušten iz pritvora i taksista Saša Janković koji se brani sa slobode. 

Milićev je na početku suđenja tvrdio da nije bio svjestan da je udario mladića na mostu, jer ga je zaslijepio blic, pošto se društvo na zadnjem sjedištu auta slikalo. 

Vozilo za koje se sumnja da je Milićev vozio u trenutku nesreće nije pronađeno, ali je policija utvrdila da je riječ o ukradenom automobilu i da iza toga stoji dobro organizovana kriminalna grupa koja je automobile krala u inostranstvu, a potom ih dovozila u Srbiju. 

Nesreća na Brankovom mostu dogodila se 25. jula, kada se Luka Jovanović vraćao iz grada sa prijateljima kući. Njima se na mostu pokvarila "lada" i kad su izašli da je preguraju u zaustavnu traku, na njih je naletio "mini kantrimen". 

Jovanović je preminuo dan kasnije u Urgentnom centru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније