Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

30. 03. 2015. 09:43   >>  09:38

SRBIJA

MUP saslušava golišave djevojčice

Djevojčice iz Srbije od 13 do 14 godina koje objavljuju svoje golišave fotografije po društvenim mrežama biće saslušane u MUP-u.

Naime, kako piše Blic, tužilaštvo za visokotehnološki kriminal je naložilo hitnu istragu pa će djevojčice, zajedno s roditeljima, morati na razgovor u MUP.

Trend maloljetničke golotinje opasno se širi društvenim mrežama, a direktori osnovnih škola i sociolozi izjavljuju kako su nemoćni jer roditelji ne pružaju nikakav otpor djeci."U ovom slučaju najviše su zakazale socijalne službe. Mi ćemo preispitati postoje li elementi krivice, posebno roditelja", kazao je izvor iz policije.

Nakon tekstova u medijima djevojčice su se opravdavale da ne stavljaju same fotografije koje na društvenim mrežama komentarišu i odrasli muškarci. Iz srbijanske policije najavljuju i da će istražiti jesu li djevojčice koje objavljuju svoje golišave fotografije na meti pedofila.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније