Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

01. 04. 2015. 23:04 >> 22:57

MILORAD PUPOVAC

Dobro da se Vučić i Milanović čuju

Veoma je loše što se pogoršavaju odnosi Zagreba i Beograda u ovom trenutku, a posebno je loše što se to čini zbog pitanja ratnih zločina, kaže Milorad Pupovac.

Predsjednik Srpskog narodnog vijeća u Hrvatskoj je dodao da je loše i što Hrvatska i Srbija nemaju razvijene mehanizme da izbjegnu ovakve situacije.

"U svakom slučaju, paljenje zastave je nedopustiv čin, nepoštovanje kako države tako i njenih građana, jednako tako su zabrinjavajuće izjave koje su došle od pojedinih članove dviju vlada, a kojima se doliva ulje na vatru. Pozdravljam mjere koje idu na smirivanje, jer je to ovog trenutka najpotrebnije", rekao je Milorad Pupovac. 

Pupovac je istakao da je to u interesu obje zemlje i pozdravio najavu premijera Srbije Aleksandra Vučića da će se čuti sa hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem. 

"Smatram da je to najbolji način da njih dvojica međusobno razmijene poruke i dogovore mjere koje će ubuduće onemogućavati ovakve eksecne radnje i poruke", kazao je Pupovac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније